Ki vagyok én?

 

Baranyi-Fenyő Georgina vagyok, life és business coach, a 21 napos önbizalom kihívás megalkotója. 

Szociális munkásként 2010-ben dipolomáztam, mely során a pszichológia alapjaival is volt szerencsém megismerkedni. A pozitív pszichológia és az önfejlesztés ezt követően a napjaim meghatározó részévé vált.

Elmondhatom, hogy a segítő szakmák mindig is közel álltak hozzám, de nekem is segítségre volt szükségem ahhoz, hogy megtaláljam a saját utam. Boldog voltam amikor felismertem, hogy a coach szakma az.

Önmagam képzése és a különféle önismereti utak az életem szerves és állandó részét képezik azóta is, és ez valószínűleg mindig is így lesz, ugyanis úgy hiszem, hogy mindig lehet a jót jobbá tenni. 🙂

Bár a coaching nagyrészt a pszichológia alapjain nyugszik, mégis fontos megkülönböztetni azt a rokonszakmáktól (pl. mentor, terapeuta, tanácsadó).

Én nem adok neked tanácsot és nem mutatok utat. Te ismered legjobban a saját élethelyzetedet és hiszem, hogy a megoldás is benned van.

Helyette kérdéseimmel és különféle eszközökkel segítek neked megfogalmazni saját céljaidat és melletted leszek mindvégig az akadályok elhárításától kezdve a céljaid eléréséig.

A legboldogabb akkor vagyok, amikor egy ügyfelem azt mondja: “Végre tudom, és merem vállalni, hogy ki vagyok és mit szeretnék! Tudom mi valóban az én utam.”

Ha kiváncsi vagy, milyen témákban fordulhatsz hozzám, nézd meg miben segítek pontosan.

És hogy miért tegezlek? Ugyanis beszélgetéseink nyílt, őszínte, közvetlen és könnyed hangulatúak lesznek.

 

Az alábbi etikai alapelvek mentén dolgozom

  • Hiszek benned.
  • Bízok benned és te bízhatsz bennem.
  • Tiszteletben tartalak.
  • Amiről nálam szó van, az ott is marad (titoktartás).
  • Lehetőséged van megszakítani a coaching folyamatot.