Hogyan segítek?

Gondolkodtál már azon, hogy Coach-hoz fordulj?

Ügyfeleim mindennapi, a szó jó értelmében vett átlagos emberek, akik készen állnak arra, hogy életükből a legtöbbet hozzák ki

Sosem lehetsz túl fiatal ahhoz, hogy magaddal foglalkozz, rendezd a gondolataid, célokat tűzz ki és el is indulj az úton felé. Hogy megtaláld a saját utad és azon indulj el az életedben. 

Coachként ezekben segítek neked, ebben támogatlak. 

Olyanokkal dolgozom, akik szeretnék megtalálni életutukat, majd kézbe venni saját életük irányítását, és elégedetten élni

Akik elképzelték, hogy lehet még jobb az életük, és most együtt tesszük a jót jobbá.

Amennyiben ez rád is igaz, jelentkezz coachingra még ma!

Miből áll a coaching?

  • Saját felfedezés

Saját magad megismerése, a megfelelő önismeret az első lépés a sikerhez vezető úton, legyen szó az élet bármely területéről. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki tökéletes önismerettel bírt, mégsem tudta, hogyan alakítsa olyanra az életét, amilyenre valóban vágyik. Az önismerettel ugyanis együtt jár az is, hogy megismered saját vágyaidat, saját hajtóerődet, mely nélkül nagyon nehéz előrébb jutni.

  • Napi cselekvés

Ha tenni szeretnél magadért, minden nap oda kell figyelned. A célod felé vezető út apró lépésekből áll, melyeket minden nap meg kell tenned. A drasztikus változások is apró cselekedetekből születnek.

  • Összhangban magaddal

Ha tudod, merre tartasz, mi a célod, könnyebben fogsz annak megfelelően viselkedni. A cselekedeteid a céljaiddal legyenek összhangban, ne mások elvárásaival.

  • Integrált megközelítés

Bár a coaching általában egy megnevezett problémával vagy céllal kezdődik, mégis elengedhetetlen része a folyamatnak az integráltság. A találkozások alkalmával újabb és újabb témák kerülnek szóba, melyek között gyakran nagyobb az átfedés és a közös pont, mint elsőre gondolnád. Éppen ezért fontos, hogy a coaching során én minden elhangzott információra figyelek, hiszen az életed sem különálló részekből áll.

Így segítek neked

  • Más perspektíva

Mindannyiunknak szüksége van arra, hogy időnként más perspektívából is tekintsen a saját életére. Felülről nézve magad sokszor olyan lehetőségeket veszel észre, amit sokkal nehezebb úgy, hogy benne vagy.

Amikor pedig tudatába kerülsz gondolataidnak, szavaidnak és cselekedeteidnek és az ezek közti kapcsolatnak új lehetőségek nyílnak meg előtted.

  • Felelősség

Velem a coaching nem pusztán egy beszélgetés. Az elmélet nem elég, gyakorlatban is mindent meg kell tenned a fejlődésed és a céljaid érdekében. Olyan apró, reális, de mérhető és nyomon követhető feladatokat doglozunk ki, amik leginkább segítenek téged a céljaid felé. Ehhez azonban fontos, hogy aktív részese legyél a coaching folyamatnak, ahogyan én is aktívan támogatlak benne.

  • Támogatás

Támogatottnak lenni ugyanis értékes érzés. Tudva azt, hogy valaki melletted áll és veled együtt érted dolgozik, nagyban segíti a haladásodat. Melletted állok, hogy te is lásd azt, hogy képes vagy elérni a céljaidat, és támogatlak, hogy el is érd azokat.

Nem tudok neked segíteni, ha… ​

  • Valójában nem szeretnél változni, változtatni.

A coaching során végig melletted leszek, támaszkodhatsz rám. Helyetted cselekedni azonban nem tudok, és a saját válaszaidat sem adhatom meg én. Viszont igérem, hogy kérdéseimmel a tőlem telhető legtöbb segítséget megadom neked mindehhez, végig támogatlak. 

  • Pszichológus vagy pszichiáter segítségére van szükséged/igényed

Fontos tudnod, hogy nem lehetek a segítségedre, ha a te problémádra pszichológus vagy pszichiáter lenne a valódi segítség. Ilyen esetben szívesen segítek neked megfelelő szakembert ajánlani, akinél elkezdheted az utad.