Csomagok

Az alábbi Coaching megoldásokkal segítelek

Ha elköteleződtél személyes fejlődésed iránt, nyitott vagy új perspektívából tekinteni az életedre és készen állsz arra, hogy a kívánt változások végre megtörténjenek, a coaching segítségedre lesz.

Mivel mindannyian mások vagyunk, különböző élettel, ezért a megoldások is sokfélék lehetnek. A legtöbb új ügyféllel 6 alkalmas coachingra szerződünk, de lehet, hogy úgy érzed, neked másra van szükséged.

coaching-alkalmak

Több alkalmas coaching

Olyanok számára, akik átfogó megoldást keresnek, és valós elmozdulást szeretnének az életükben. Egy INGYENES, kb. 45 perces találkozóval indítunk, melyet megállapodásunk szerint követnek a további találkozók. Időtartama általában 3 hónap.

A coaching díja 10.000 Ft/alkalom.

gyorssegely-coaching

“Gyorssegély”

Egy alkalmas, kb. 90 perces találkozó, ami maximálisan az egyedi igényekhez igazodik. Igénybe veheted egy konkrét téma rövid átbeszéléséhez, egy elakadás megoldásához vagy akár egy nehéz döntés előtt állva.

A gyorssegély coaching díja 12.000 Ft.

Intenzív támasz

Egy 3 órás beszélgetés, melyet két hét múlva egy újabb 60 perces találkozó követ, ahol megnézzük, mi történt. Bár itt is egy konkrétumra koncentrálünk, mivel azonban több időnk van, mint a gyorssegély alkalmával, így nem pusztán beszélgetünk, hanem tesztekkel, vizualizációval és egyéb konkrét eszközzel segítelek.

Az intenzív támasz coaching díja 32.000 Ft.

Fontos: párhuzamosan 5 ügyfelet vállalok, így előfordulhat, hogy az első alkalomra csak 2-3 hét múlva kerül sor. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a megfelelő időpontot a találkozónkra.