21 napos önbizalom kihívás

Bármilyen élethelyzetben vagy, bármilyenek is a körülményeid,  egy dolog biztos: a megfelelő önbizalom mindig a segítségedre lesz

Könnyű elveszni a mindennapok forgatagában, és csak rutinos cselekedetek és gondolatok mentén élni, azonban rengetegen vágynak a változásra.

Ha Te is közéjük tartozol, és  Te is szeretnél:

  • végre úgy élni, ahogyan mindig is vágytál rá,
  • elérni a kitűzött céljaidat,
  • megtanulni végre nemet mondani,
  • boldogan ébredni és
  • elégedetten lefeküdni este… 

…Akkor az egészséges önbizalom az első lépés, ami mindehhez segítségedre lesz!

De hogyan is érhető el a kellő önbizalom? 

Én nem hiszek az instant megoldásokban. Viszont úgy gondolom, hogy minden, amiért eleget teszünk, meghozza gyümölcsét.

Ennek szellemében alkottam meg 21 napos önbizalom kihívásomat, mely napról napra segít téged ahhoz, hogy elérd a kívánt célt.

A kihívás PDF-ként letölthető, és bár egyben találod meg benne a 21 nap feladatait, mégis javaslom, hogy soha ne olvass előre, mindig csak az adott napra koncentrálj

Az ebook segít rendszerezni a gondolataidat, különféle feladatok megoldására buzdít és segítségedre lesz abban, hogy reálisan lásd magad. A feladatokat amennyiben szükségesnek érzed, még jobban magadra szabhatod, azonban a sorrendiségnek legalább annyi jelentősége van, mint annak, hogy minden feladatot végezz el. Amennyiben egy-két napig nem tudsz tovább haladni, semmi gond. A lényeg, hogy ne add fel és semmiképp ne ugorj át feladatokat.

Haladj a saját tempódban, de amennyiben teheted, tartsd a 21 napot egyhuzamban.

Készen állsz?